Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Čtvrtý titul pro Fio podnikatelský účet v Ceně podnikatelů

logo Fio banka
logo Fio banka
Foto: INT

Nejlepším podnikatelským účtem v Ceně podnikatelů soutěže Zlatá koruna 2015 se stal Fio podnikatelský účet bez poplatků. Obhájil loňský titul a již počtvrté v řadě získal největší počet hlasů.

Fio podnikatelský účet zvítězil v soutěži Zlatá koruna 2015 v kategorii Cena podnikatelů, prvenství tak drží souvisle od roku 2012. Cena podnikatelů patří mezi významná ocenění, v němž hlasuje veřejnost na webu soutěže. Sami klienti tak mohou vyjádřit svou spokojenost s produkty, které využívají. Fio podnikatelský účet bez poplatků se prosadil v konkurenci 550 nominovaných produktů, které byly do hlasování veřejnosti zařazeny. Fio banka si tak po vítězství v anketě Nejvstřícnější banka 2014, která byla vyhlášena minulý týden, připisuje další ocenění.

„V roce 2014 jsme podnikatelům nabídli levné europlatby, možnost zakládat účty v 15 měnách nebo kontokorent bez poplatků. Je to však jen zlomek výhod, které Fio podnikatelský účet nabízí. Naši klienti oceňují především to, že je bez poplatků a bez podmínek, a velice nás těší, že tyto jedinečné parametry ocenila i široká veřejnost v Ceně podnikatelů. I letos podnikatele potěšíme, plánujeme pro ně POS terminály a platební brány pro e-shopy. Věříme, že jim uděláme stejnou radost, jakou máme my z tohoto ocenění. Děkujeme všem za zaslané hlasy,“ komentuje vítězství v soutěži Zlatá koruna 2015 Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

Témata:  Fio Banka

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

22. dubna 2024 18:27

Vysoké úroky povzbuzují ekonomiku, soudí američtí finančníci i ekonomové. MMF ale varuje

Mezinárodní měnový fond (MMF) se v minulém týdnu nezvykle ostře pustil do Spojených států. Vadí mu jejich rozhazovačnost. Ta jim prý sice dopomáhá k impresivnímu ekonomickému růstu, leč není dlouhodobě udržitelná. Přílišné výdaje Washingtonu mohou podle MMF celosvětově opětovně zvýšit inflaci a ohrozit rozpočtovou a finanční stabilitu. Jinými slovy, hrozí, že za velké americké dluhy nakonec zaplatíme všichni – ať už krizemi či pořádnou inflací.

Zdroj: Lukáš Kovanda

Další zprávy

Ilustrační fotografie

Kdo investuje v Česku do kryptoměn?

Podle výzkumu globální platformy pro sběr dat statista.com uvedlo v roce 2022 vlastnictví některé digitální měny 13 % Čechů. V roce 2021, kdy nejznámější kryptoměna bitcoin dosahovala jedněch ze svých nejvýznamnějších maxim, činil podíl kryptoměnových investorů dokonce 15 %. Data také ukazují, že majitelé kryptoměn v Česku se zajímají o technologie a mají zájem na řešení inflace nebo nedostupného bydlení.