Chcete od banky zpátky peníze za poplatky?

V boji o vracení bankovních poplatků začíná přituhovat. Své peníze chce zpátky už téměř 40 tisíc Čechů. A portály, které s vymáháním poplatků pomáhají, se spojily, aby se zvětšila šance na úspěch.

660
reklama

Miroslav Otto například za vedení úvěrového konta platil 150 korun měsíčně dlouhých deset let a banka tak na něm vydělala v podstatě za nic skoro 20 tisíc.

Když se pokusil s bankou domluvit na vrácení polatků sám, vyšel naprázdno. Proto se obrátil na jeden z portálů, jejichž provozovatelé pomáhají banky přetlačit a peníze vymoct.

A není zdaleka sám - podobně smýšlejících lidí je už přes 35 tisíc. O navrácení poplatku si může zažádat každý, kdo bance platí nebo platil za vedení účtu ke spotřebitelskému úvěru, hypotéce, nebo stavebnímu spoření.

Abyste se o vymáhání nemuseli starat sami, stačí na internetu vyplnit plnou moc a portály se už o všechno postarají za vás. Bude vás to stát kolem čtyř stovek, ale to je většinou v porovnání s obnosem v sázce nepatrná suma. Navíc pokud uspějete, i tyhle čtyři stovky se vám vrátí.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky