Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Účet zdarma v GE Money Bank už má 70 tisíc nových klientů!

Účet zdarma v GE Money Bank už má 70 tisíc nových klientů!

Foto: Mariusz Stankowski, MoneyMAG.cz

GE Money Bank získala díky kontu Genius Gratis již 70 tisíc nových klientů. V nabídce banky je od konce února. Počet klientů přecházejících do GE Money Bank z jiné banky se od té doby zdvojnásobil, a to i díky rychlému procesu, který GE Money Bank vyřídí za klienta. Obsáhlá nabídka služeb konta Genius Gratis zahrnuje neomezené transakce včetně vkladů a výběrů hotovosti na pobočkách či bankomatech GE Money Bank, platební kartu s věrnostním programem bene+, internetové bankovnictví i banku v mobilu.

„Ke konci října využívá Genius Gratis celkem 120 tisíc klientů. Více než polovina z nich (70 tisíc) jsou úplně noví klienti, kteří u nás dosud nevyužívali žádnou službu. Dalších 21 tisíc klientů s kontem Genius Gratis ještě neměli v GE Money Bank otevřený běžný účet," říká Iva Štylerová, senior manažerka depozitních produktů GE Money Bank. „Polovina klientů s účtem Genius Gratis nás využívá jako svou hlavní banku. Nejvíce oceňují, že zdarma není jen vedení účtu, ale i všechny běžné operace související se správou financí. Pokud například klient preferuje zadávání příkazů k úhradě na pobočce, nic ho to nestojí," dodává Iva Štylerová.

Služby na běžném účtu Genius Gratis:- Vklady a výběry hotovosti na 260 pobočkách v celé České republice- Neomezené výběry ze 702 bankomatů GE Money Bank v ČR- Jednorázové platební příkazy na pobočce- Zadání, změny a zrušení trvalého příkazu nebo inkasa včetně SIPO na pobočkách-Všechny odchozí transakce zadané elektronicky i příchozí platby v tuzemském platebním styku- Vedení Flexikreditu s možností čerpat účet do mínusu- Debetní bezkontaktní platební karta MasterCard Standard nebo Maestro a karta pro platby na internetu- Počátkem příštího roku budou pro Genius Gratis k dispozici také bezkontaktní platební nálepky a platby mobilem prostřednictvím technologie NFC- Odměny až 5 % za platby kartou v partnerské síti bene+- Internet Banka, Mobil Banka, Telefon Banka i SMS servis- Jedenkrát měsíčně výpis z účtu elektronicky nebo poštou

Založení konta Genius Gratis funguje na principu doporučení dvou nových klientů. Stačí, když si přátelé či známí stávajícího (ale i nového) klienta sjednají konto do 30 dnů od založení účtu doporučujícího klienta. Všichni tři pak získají konto zdarma a bez jakýchkoli časových omezení. Bankéři na pobočkách GE Money Bank pomohou klientům samozřejmě i se změnou banky.

Témata:  banky

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 19:38

Neberte si hypotéky. Brzo dostanete dotaci. Alespoň za to už bojují lobbisté

Komentář Vladimíra Pikory: Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů, a dokonce i bank na dotace hypoték.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy

Ilustrační fotografie

Kdo investuje v Česku do kryptoměn?

Podle výzkumu globální platformy pro sběr dat statista.com uvedlo v roce 2022 vlastnictví některé digitální měny 13 % Čechů. V roce 2021, kdy nejznámější kryptoměna bitcoin dosahovala jedněch ze svých nejvýznamnějších maxim, činil podíl kryptoměnových investorů dokonce 15 %. Data také ukazují, že majitelé kryptoměn v Česku se zajímají o technologie a mají zájem na řešení inflace nebo nedostupného bydlení.