Chystáte se v létě na dovolenou? Poradíme Vám, jak ušetřit tisíce korun za jídlo, drogerii apod.

PR článek - Opalovací krémy, pokrývky hlavy, slunečník apod., „povinné“ položky na inventáře na letní dovolenou. Náklady na tyto produkty mohou v případě čtyřčlenné domácnosti snadno přesáhnout hranici 5 000 Kč. Pokud však nakupujete zboží na letní dovolenou chytře, nemusíte za ně vydat více než 1 000 Kč!

Ilustrační fotografie
reklama

Stačí, pokud tyto produkty nakoupíte v rámci akčních nabídek, které často nabízí slevy až 80 %! Vzhledem k tomu, že tyto produkty nepodléhají rychlé zkáze, a do letní dovolené zbývá ještě několik týdnů, máte prostor vybírat si ty nejvýhodnější nabídky.

A právě za tímto účelem, tj. získání přehledu o aktuálních akčních nabídkách a porovnání výhodnosti jednotlivých akcí, je tu portál AkcniCeny.cz, který za Vás monitoruje nabídky desítek prodejců po celé České republice, od supermarketů a hypermarketů (např. Kaufland, Tesco), přes drogerie a prodejce sportovních potřeb, až po internetové prodejce typu Mall.cz.

Informace o tom, které zboží lze aktuálně koupit výhodněji, jsou Vám k dispozici v podobě elektronického akčního letáku, tak seznamu zboží řazeného v tematických kategoriích. Přehled opalovacích krémů dostupných za zvýhodněnou cenu najdete v kategorii „Drogerie a parfumerie – péče o tělo“, slunečníky pak v kategorii „Dům, byt a zahrada – zahrada a relax“.

Přímo na AkcniCeny.cz se také můžete inspirovat k jídelníčku na dovolenou. 15.5.2018 bylo v kategorii „trvanlivé potraviny“ k dispozici přes 100 produktů se slevou 20 % - 53 %, například:

  • Riscossa těstoviny (-53 %)
  • Hamé paštika (-50 %)
  • Riso Scotti rýže dlouhozrnná parboiled (- 50 %)
  • Znojmia zeleninové lečo (- 47 %)

Aby pro Vás bylo „čekání“ na výhodnou nabídku co nejpohodlnější, portál AkcniCeny.cz pro Vás přichystal funkci Strážce slev, která prochází aktuální nabídky za Vás. Stačí, když si do Strážce slev zadáte, jaké nabídky jsou pro Vás výhodné, a následně již jen čekáte na zprávu o tom, že některý z prodejců právě takovou nabídku přichystal.

Příklad nastavení funkce Strážce slev

  • opalovací krém NIVEA
  • maximální cena 120 Kč
  • doba hlídání slevy 3 měsíce
  • preferovaní prodejci Tesco, Kaufland, ROSSMANN

Navštivte ještě dnes AkcniCeny.cz, právě teď mohou být k dispozici za velmi výhodnou cenu produkty z Vašeho nákupního seznamu na dovolenou. Čím dříve si nastavíte Strážce slev, tím větší je pravděpodobnost, že tyto položky nakoupíte s výraznými slevami.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky