Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Aqualand Moravia se rozšiřuje. Co se změní?

Aqualand Moravia
Aqualand Moravia
Foto: Mariusz Stankowski, MoneyMAG.cz

Nejmodernější tuzemský aquapark – Aqualand Moravia – otevře 1. května zcela nové prostory. Denní lázně poskytnou svým návštěvníkům soukromí, klid a nadstandardní služby. Hostům bude k dispozici 20 privátních lehátek, vířivka, občerstvení i obsluha na zavolání. Vouchery zahrnující pobyt v denních lázních je možné nakupovat na e-shopu aquaparku již nyní.

Neomezené využití rozličných tobogánů a atrakcí či návštěva wellness centra Forum Romanum s 24 saunami a procedurami k pobytu v Aqualandu neodmyslitelně patří. Nyní však budou mít návštěvníci možnost využít služeb zcela nového prostoru denních lázní, které se návštěvníkům otevřou již první květnový den.

V rámci denních lázní je připraveno 20 pohodlných lehátek, každý návštěvník dostane k dispozici rovněž lázeňský župan a osušku, samozřejmostí je ovocné občerstvení v rámci zóny zdarma. Další servis pak zajistí obsluha, jež se na zavolání dostaví přímo k lehátku zákazníka. Relax a soukromí si hosté denních lázní užijí v privátní vířivce, dopřát si v ceně vstupu mohou též unikátní koupel v sirné vodě, případně lze využít dalších služeb wellness centra se zajímavou slevou. Součástí denních lázní je rovněž nejmodernější masážní křeslo.

Zájemci o nadstandardní služby si mohou vybrat hned ze tří různých balíčků. „Připraveny jsou balíčky After Work, Business či Premium v různých cenových relacích. Vyhovět tak chceme i těm nejnáročnějším hostům, kteří hledají klid a odpočinek po práci nebo si chtějí dopřát luxusní zážitek či soukromou oslavu,“ popisuje možnosti Petr Pavlacký, ředitel Aqualandu Moravia a dodává, že zájemci budou mít možnost získat zvýhodněné vstupy do denních lázní v rámci několika speciálních akcí.

Témata:  Aqualand Moravia Koupaliště

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

16. dubna 2024 17:29

Bezpečnostní problémy společnosti Boeing přetrvávají. Akcie od začátku roku ztratily třetinu své hodnoty

Společnost Boeing (BA), největší světový výrobce letecké techniky, je opět pod drobnohledem veřejnosti kvůli nedávnému incidentu, kdy se za letu oddělil kryt motoru, což vedlo k nouzovému přistání. Tento incident se přidává k řadě bezpečnostních problémů, kterým společnost čelí, včetně lednového incidentu s oddělením dveří, k němuž došlo jen několik dní před vypršením dohody s ministerstvem spravedlnosti. Pokud úřady zjistí porušení dohody, může Boeing čelit znovuotevření smrtelných případů z let 2018 a 2019.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy