Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Exkluzivní slevové kupóny, online registrace do věrnostních programů. Nejen to najdete v aplikaci Portmonka

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

PR článek - Stalo se Vám někdy, že jste přišli o možnost výhodné koupě, protože jste při odchodu na nákup zapomněli svoji věrnostní kartu, či jste tuto kartu ztratili a zatím se Vám nepodařilo vyřídit si novou? Oba případy lze snadno řešit prostřednictvím mobilní aplikace Portmonka!

Do této mobilní aplikace si můžete uložit informace ze své věrnostní karty a při příštím nákupu se jednoduše „prokázat“ informacemi uloženými v aplikaci Portmonka. Jako bonus, v Portmonce najdete exkluzivní slevové kupóny, výhodně tak můžete koupit například knihy, zájezdy, oblečení, elektroniku, doplňky stravy apod.

Jak získat informace z věrnostních programů do svého mobilu?

1. stáhněte si do svého mobilního telefonu aplikaci Portmonka (verze pro Android, verze pro iOS).

2. v záložce „Karty“ si přidejte informace z věrnostní karty, a to buď do některého z předpřipravených formulářů, či úplně dole klikněte na volbu „Není Tvoje karta v seznamu níže? Nevadí! Přidej jinou zde…“

3. vložené informace si uložte

V samotné aplikaci se rovněž lze registrovat do věrnostních programů, jichž ještě nejste členy. Pokud tedy víte, že v brzké době půjdete na nákup zboží, které prodává některý z prodejců, do jehož věrnostního klubu se lze registrovat přímo v Portmonce, registrujte se do tohoto programu a šetřete již na svém příštím nákupu.

Vždy po ruce máte i platné slevové kupóny

Případně na svém příštím nákupu můžete uplatnit slevové kupóny uvedené v aplikaci Portmonka (využití těchto slevových kódů není podmíněno registrací do věrnostního klubu daného obchodníka). Portmonka za Vás hlídá platnost slevových kupónů a v aplikaci vždy najdete aktuální platné kupóny, stačí pouze pravidelně si aktualizovat aplikaci.

Portmonka se těší velké oblibě uživatelů i odborné veřejnosti

O tom, že je Portmonka užitečným pomocníkem svědčí i 400 000 stažení a 1,4 milionu registrovaných členství. Zároveň, Portmonka se v roce 2017 stala nejlepší mobilní aplikaci v segmentu životní styl.

Témata:  PR článek slevy slevové portály

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:08

16. dubna 2024 12:03

16. dubna 2024 11:39

Předpověď počasí na noc a středu 17. dubna

Mezi tlakovou níží nad východní Evropou a tlakovou výší nad východním Atlantikem k nám bude nadále proudit studený a vlhčí vzduch od severozápadu, informuje ČHMÚ.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy