Exkluzivní slevové kupóny, online registrace do věrnostních programů. Nejen to najdete v aplikaci Portmonka

PR článek - Stalo se Vám někdy, že jste přišli o možnost výhodné koupě, protože jste při odchodu na nákup zapomněli svoji věrnostní kartu, či jste tuto kartu ztratili a zatím se Vám nepodařilo vyřídit si novou? Oba případy lze snadno řešit prostřednictvím mobilní aplikace Portmonka!

Ilustrační fotografie
reklama

Do této mobilní aplikace si můžete uložit informace ze své věrnostní karty a při příštím nákupu se jednoduše „prokázat“ informacemi uloženými v aplikaci Portmonka. Jako bonus, v Portmonce najdete exkluzivní slevové kupóny, výhodně tak můžete koupit například knihy, zájezdy, oblečení, elektroniku, doplňky stravy apod.

Jak získat informace z věrnostních programů do svého mobilu?

1. stáhněte si do svého mobilního telefonu aplikaci Portmonka (verze pro Android, verze pro iOS).

2. v záložce „Karty“ si přidejte informace z věrnostní karty, a to buď do některého z předpřipravených formulářů, či úplně dole klikněte na volbu „Není Tvoje karta v seznamu níže? Nevadí! Přidej jinou zde…“

3. vložené informace si uložte


V samotné aplikaci se rovněž lze registrovat do věrnostních programů, jichž ještě nejste členy. Pokud tedy víte, že v brzké době půjdete na nákup zboží, které prodává některý z prodejců, do jehož věrnostního klubu se lze registrovat přímo v Portmonce, registrujte se do tohoto programu a šetřete již na svém příštím nákupu.

Vždy po ruce máte i platné slevové kupóny

Případně na svém příštím nákupu můžete uplatnit slevové kupóny uvedené v aplikaci Portmonka (využití těchto slevových kódů není podmíněno registrací do věrnostního klubu daného obchodníka). Portmonka za Vás hlídá platnost slevových kupónů a v aplikaci vždy najdete aktuální platné kupóny, stačí pouze pravidelně si aktualizovat aplikaci.

Portmonka se těší velké oblibě uživatelů i odborné veřejnosti

O tom, že je Portmonka užitečným pomocníkem svědčí i 400 000 stažení a 1,4 milionu registrovaných členství. Zároveň, Portmonka se v roce 2017 stala nejlepší mobilní aplikaci v segmentu životní styl.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky