Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a středu 21. března

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Za okluzní frontou k nám bude proudit studený vzduch od severu, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07):Většinou oblačno, zpočátku zejména v jihovýchodní polovině územíaž sk ro jasno. Místy sněžení, zejména na horách. Nejnižší teploty -2 až -6 °C, při zmenšené oblačnosti ojediněle kolem -10 °C, ojediněle tvorba náledí. Mírný severní vítr 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: mírný, zpočátku až silný vzestup

Rozptylové podmínky: většinou dobré

Počasí přes den (07-24):Převážně oblačno a místy občasné sněžení nebo sněhové přeháňky. Během dne ustávání srážek a přechodné ubývání oblačnosti. Nejvyšší teploty -1 až +3 °C, v 1000 m na horách kolem -6 °C. Mírný severní až severovýchodní vítr 3 až 7 m/s, na Moravě místy s nárazy kolem 15 m/s, večer bude slábnout.

Tlaková tendence: slabý vzestup, postupně setrvalý stav

Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 19:38

Neberte si hypotéky. Brzo dostanete dotaci. Alespoň za to už bojují lobbisté

Komentář Vladimíra Pikory: Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů, a dokonce i bank na dotace hypoték.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy