Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a sobotu 20. ledna

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Počasí u nás bude ovlivňovat brázda nízkého tlaku vzduchu postupující přes západní Evropu dále k východu, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až polojasno. Ojediněle sněhové přeháňky. Postupně v Čechách od západu přibývání oblačnosti s občasným sněžením. Nejnižší teploty -1 až -5 °C, ojediněle při přechodně zmenšené oblačnosti a sněhové pokrývce až -8 °C. Ojediněle tvorba náledí. Mírný západní až jihozápadní vítr 2 až 5 m/s.

Tlaková tendence: slabý pokles

Rozptylové podmínky: dobré

Počasí přes den (07-24):Oblačno až zataženo, zpočátku na Moravě a ve Slezsku, během dne přechodně i v Čechách místy polojasno. Zpočátku v Čechách občasné sněžení, které během dopoledne postoupí na Moravu a do Slezska. K večeru v Čechách v jihozápadní polovině s občasným sněžením. Nejvyšší teploty 0 až 4 °C, v 1000 m na horách kolem kolem -3 °C. Mírný jihozápadní až jižní vítr 2 až 6 m/s, se bude večer místy měnit na jihovýchodní.

Tlaková tendence: slabý, během dne mírný pokles

Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:08

16. dubna 2024 17:29

Bezpečnostní problémy společnosti Boeing přetrvávají. Akcie od začátku roku ztratily třetinu své hodnoty

Společnost Boeing (BA), největší světový výrobce letecké techniky, je opět pod drobnohledem veřejnosti kvůli nedávnému incidentu, kdy se za letu oddělil kryt motoru, což vedlo k nouzovému přistání. Tento incident se přidává k řadě bezpečnostních problémů, kterým společnost čelí, včetně lednového incidentu s oddělením dveří, k němuž došlo jen několik dní před vypršením dohody s ministerstvem spravedlnosti. Pokud úřady zjistí porušení dohody, může Boeing čelit znovuotevření smrtelných případů z let 2018 a 2019.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy