Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a středu 10. ledna

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Studená fronta se bude nad střední Evropou vlnit a ovlivňovat počasí zejména na Moravě a ve Slezsku.

Počasí v noci (22-07):Zataženo až oblačno, místy, zejména na Moravě a ve Slezsku občasný déšť. V západní polovině Čech místy i polojasno a tvorba mlh.Nejnižší teploty 6 až 2 °C, v západní polovině Čech až 0 °C. Čerstvý jižní až jihovýchodní vítr 4 až 8 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, bude slábnout. V západní polovině Čech vítr slabý proměnlivý do 3 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný pokles, v západní polovině Čechpostupně slabý vzestup

Rozptylové podmínky: většinou dobré

Počasí přes den (07-24):Zataženo až oblačno, v Čechách ojediněle, na Moravě a ve Slezsku na většině území déšť, na východě i trvalý, postupně nad 800 m déšť se sněhem nebo sněžení. V západní polovině Čech místy i polojasno a zpočátku mlhy. Nejvyšší teploty 3 až 7 °C, v Čechách místy až 9 °C, v 1000 m na horách kolem 3 °C. Slabý proměnlivý, ve východní polovině území zpočátku mírný jižní až jihovýchodní vítr 3 až 7 m/s, bude během dne slábnout.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Rozptylové podmínky: většinou dobré, večer mírně nepříznivé

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

19. dubna 2024 13:46

Pozor na smlouvy s dodavateli energií. Co by měla obsahovat férová smlouva?

Dodavatele elektřiny nebo plynu mění ročně téměř půl milionu odběratelů. Tento krok sám o sobě není ničím složitým. Důležité ale je vybrat si dodavatele, na kterého se zákazník může spolehnout. A s ním pak podepsat výhodnou a férovou smlouvu. Odborníci Kalkulátor.cz přinášejí pět základních bodů, která by taková smlouva měla obsahovat.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy