Ministerstvo financí zveřejňuje závěry OLAF k Čapímu hnízdu

Ministerstvo financí posoudilo došlé žádosti o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím a na základě provedené právní analýzy zveřejňuje podstatné závěry, ke kterým dospěl OLAF v rámci svého vyšetřování.

Čapí hnízdo je areál, který se nachází v části obce Dvůr Semtín v katastrálním území Tomice u Votic v obci Olbramovice ve Středočeském kraji, na okraji Přírodního parku Džbány-Žebrák
reklama

Doporučení k přijetí dalších kroků v návaznosti na vyšetřování OLAF, které je součástí Závěrečné zprávy OLAF ve věci projektu č. CZ.1.15/2.1.00/04.00095 „Multifunkční kongresový areál Čapí hnízdo“ pod označením Case No OF/2015/1348/B4 zveřejňuje Ministerstvo financí jak v anglickém jazyce, tedy v originálním znění, tak v pracovním překladu do českého jazyka.

Ministerstvo financí v zájmu maximální transparentnosti zveřejňuje také znění správního rozhodnutí a souvisejícího poskytnutí informací podle § 14 odst. 5 písm. d) zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů. Více informací najdete na webu Ministerstva financí ZDE.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky