Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 15. prosince

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Frontální vlna přejde přes naše území k východu a za ní k nám bude proudit chladnější vzduch od západu, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07):Zataženo až oblačno, zpočátku místy i polojasno. Zpočátku místy, postupně na většině území déšť, v polohách nad 400 m, na jihu a východě přechodně nad 800 m sněžení. Nejnižší teploty +3 až -1 °C. Mírný jihozápadní až jižní vítr 3 až 7 m/s, na severovýchodě místy s nárazy kolem 15 m/s bude k ránu zesilovat.

Tlaková tendence: mírný pokles, k ránu od západu mírný vzestup

Rozptylové podmínky: dobré

Počasí přes den (07-24):Oblačno až polojasno, na východě a jihovýchodě až zataženo. Zpočátku místy, postupně jen ojediněle přeháňky, zejména na horách. V polohách nad 400 m srážky sněhové. Nejvyšší teploty 2 až 6 °C. Čerstvý jihozápadní až západní vítr 4 až 8 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, bude k večeru slábnout.

Tlaková tendence: mírný, večer slabý, vzestup

Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:08

16. dubna 2024 12:03

16. dubna 2024 10:45

Jak na mimosoudní řešení sporů

K obchodnímu styku mezi spotřebiteli a podnikateli dochází nesčetněkrát denně. Není proto divu, že je mezi nimi také mnoho sporů. Některé se podaří urovnat domluvou, u jiných se však oboustranně přijatelného řešení dospět nepodaří. Jelikož se drtivá většina těchto sporů týká nízkých částek, soudní řešení sporů se kvůli soudním poplatkům a nákladům na advokátní služby často nevyplatí. Existuje však alternativní způsob řešení těchto sporů, kterého mohou spotřebitelé využít, jelikož je levnější a rychlejší.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy