Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a úterý 21. listopadu

Déšť, ilustrační fotografie
Déšť, ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Frontální systém bude postupovat přes naše území k východu. Za ním postoupí do střední Evropy teplá fronta od západu, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07):Zataženo, od západu sněžení, v Čechách i déšť se sněhem, postupně od jihozápadu déšť. Na Moravě a ve Slezsku srážky většinou sněhové, k ránu pod 400 m dešťové. Nejnižší teploty +3 až -1 °C, v Čechách během noci od jihozápadu oteplování. Na severovýchodě ojediněle náledí. Slabý, v jihozápadní polovině Čech mírný jihozápadní až západní vítr 3 až 7 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný pokles

Rozptylové podmínky: většinou dobré

Počasí přes den (07-24):Převážně zataženo, občas déšť. Na severní a východní Moravě a ve Slezsku zpočátku nad 400 m sněžení, postupně se bude hranice sněžení zvyšovat. Ráno na severovýchodě ojediněle náledí. Nejvyšší teploty 5 až 9 °C, na severu a severovýchodě kolem 3 °C, v 1000 m na horách kolem 4 °C, na severovýchodě kolem 1 °C. Mírný západní vítr 3 až 7 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, v severovýchodní polovině území zpočátku slabý proměnlivý vítr.

Tlaková tendence: slabý pokles, od západu slabý vzestup

Rozptylové podmínky: většinou dobré

Témata:  počasí podzim déšť

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

23. dubna 2024 10:49

Tesco rozšiřuje studentskou slevu na průkaz ISIC i na víkendy

Od října minulého roku funguje ve všech obchodech Tesco v Česku desetiprocentní sleva pro studenty starší osmnácti let na studentský průkaz ISIC od pondělí do pátku. To se nyní na základě názorů studentů mění. Od pondělka 22. dubna mohou se slevou nakoupit i o víkendech.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy