Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Najděte si slečnu na hlídání vašeho domácího mazlíčka

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Hlídačky.cz přidávají k hlídání dětí a úklidu domácnosti další službu pro rodiny: opatrování mazlíčků. Můžete si tak najít slečnu na hlídání psa, kočky a (dalších vašich) mazlíčků.

Takřka každá druhá domácnost má domácího mazlíčka

Česká republika je v EU na 2. místě v počtu domácností se psy. První je Rumunsko se 45 %, ČR je se 41 % druhá. Následují Litva a Polsko s 37 %.

Nejčastější problémy rodin chovající zvíře

Kam s mazlíčkem, když jedu na dovolenou? Kdo vyvenčí psa, když jsem v práci přesčas? Kdo si bude se zvířetem hrát a hlídat jej, když je přes den doma samotné?

Největší portál Hlídačky.cz přidává opatrování mazlíčků

Rodiny mohou najít hlídačku, která má zkušenost se štěnětem i velkým psem.Může se jednat o hlídání u hlídačky doma nebo u pejska v bytě, stejně tak i o venčení.

“Opatrování mazlíčků patří mezi jednu z hlavních vertikál zahraničních portálů týkajících se péče pro rodinu (např. Care.com). Jedná se především o vyslyšení poptávky uživatelů, kteří k úklidu nebo hlídání dětí potřebovali pohlídat často i psa.“ Petr Šigut, spoluzakladatel Hlídačky.cz.

Témata:  Zvířata rodina Psi

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

16. dubna 2024 17:29

Bezpečnostní problémy společnosti Boeing přetrvávají. Akcie od začátku roku ztratily třetinu své hodnoty

Společnost Boeing (BA), největší světový výrobce letecké techniky, je opět pod drobnohledem veřejnosti kvůli nedávnému incidentu, kdy se za letu oddělil kryt motoru, což vedlo k nouzovému přistání. Tento incident se přidává k řadě bezpečnostních problémů, kterým společnost čelí, včetně lednového incidentu s oddělením dveří, k němuž došlo jen několik dní před vypršením dohody s ministerstvem spravedlnosti. Pokud úřady zjistí porušení dohody, může Boeing čelit znovuotevření smrtelných případů z let 2018 a 2019.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy