DISKUZE K ČLÁNKU

Nesprávně uvařená rýže vám může způsobit závažné problémy, ukázaly experimenty

Rýži považujeme za prospěšnou a zdravou potravinu, která je lehce stravitelná, nezpůsobuje plynatost a neobsahuje cholesterol. Navíc neobsahuje lepek a proto je vhodnou potravinou pro lidi s celiakií. Jak ale ukázaly nové experimenty, při běžném vaření může rýže svému konzumentovi způsobit řadu závažných problémů včetně srdečních onemocnění, cukrovky a rakoviny.

 zpět na článek přehled všech diskuzí
Diskuze u tohoto článku již byla uzavřena. Využijte k diskuzím naše další články.

Nejlepší názory

» Martin V. (Hlasoval 1 člověk) 21.04.2017 18:46
Tak nevím, už tak v rýži moc živin není a s… »

Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času

  • Véna T.

    Véna T.

    89.177.204.XXX
    Nějak mě na rýži přešla chuť.

    + 0 / − 0

    ohodnotit kladně záporně

    Nahlásit
  • Martin V.

    Martin V.

    78.157.148.XXX
    Tak nevím, už tak v rýži moc živin není a s arsenem tímhle způsobem vylijeme do kanálu i ten zbytek živin a dostaneme nějaký polystyren plněný sacharidy. Tohle není určitě řešení.

    + 1 / − 0

    ohodnotit kladně záporně

    Nahlásit
  • vera

    vera

    185.67.188.XXX
    Rýže plná arsenu je zdravá? Moc ji nemusím, ale co žiji, tak ji vaříme chybně. Tak to jsem tedy votrávená.

    + 0 / − 0

    ohodnotit kladně záporně

    Nahlásit
reklama

Právě se děje

Další zprávy

Zobrazit: mobil | klasicky