Astroložka varuje před dnešním superúplňkem. Bude mít fatální následky?

Svět dnes zažije v pořadí třetí úplněk v řadě. Tento ale může mít, na rozdíl od těch předchozích, fatální následky. Tvrdí to slavná australská astroložka a odbornice na duševní zdraví Rose Smithová.

Měsíc, ilustrační fotografie
reklama

Prosincový úplněk bude v pořadí třetím superúplňkem v řadě a astrologové se obávají jeho vlivu na lidskou povahu. Tvrdí, že se může negativně promítnout do mysli lidí, kteří nyní začívají předvánoční stre. Díky tomu prý mohou zešílet.

Ve středu se dočkáme superúplněku, který, stejně jako dva předchozí, rozzáří noční oblohu. Tentokrát bude Měsíc o 14 % větší a o 30 % jasnější oproti normálu. Podle serveru Daily Mail s sebou ale přinese řadu negativ.

"Superúplňky nejsou neobvyklé, během roku jich máme několik. Je ale neobvyklé mít tři v řadě na konci roku a na konci devítiletého cyklu," uvedla Rose Smithová.

Astroložka se obává, že úplněk, který nastane 14. prosince, ovlivní tok tekutin v těle. Ty už ale nyní ovlivňuje stres z předvánočního shonu a tento týden na nás bude mít vliv také meteorický roj.

"Bude to naprosto šílené. Dnes máme úplněk. Vánoce už jsou dost stresujícím obdobím samy o sobě. Lidé během nich říkají a dělají věci, které by normálně nedělali. Tyto Vánoce jsou navíc poslední v astrologickém cyklu, což ještě tlak zvýší," uvedla pro Daily Mail.

Obrovský tlak se podle ní může projevit především na lidech v obchodě. Očekává, že někteří nakupující doslova zešílí a budou se rvát o zboží, což by normálně nedělali. Z nákupů se tak podle ní může stát bojiště. 

Témata: Země | Vesmír | Měsíc

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky