Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Naše buňky mají schopnost primitivního myšlení. Pouhá myšlenka na zdraví a vitalitu těla léčí

Ženy, ilustrační fotografie
Ženy, ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Síla myšlenky má neuvěřitelnou moc. Do každého z nás příroda umístila skvělou individuální lékárnu, ve které se nacházejí léky na každou nemoc. Stačí jen jediné - pochopit a naučit se to.

Nazývejme mysl, která léčí vlastně takovou samoléčbou. Naše buňky mají obrovskou schopnost primitivního myšlení. To vše je nutné brát v úvahu, obracíme li se na nemocný orgán.

Je důležité si nemocný orgán představit, upnout na něj své myšlenky, vizualizovat ho. A neopomeňte fakt, že každá část našeho těla má svůj charakter. Například žaludek a játra jsou umíněná a ne moc moudrá, proto se na ně musíme obracet s direktivním tónem. Srdce je naopak moudřejší, podléhá rozkazům jemnější formy.

Zkuste v myšlenkách nakouknout přímo dovnitř vašeho orgánu. Znáte li konkrétní místo, kde se "problém" nachází, položte tam ruku a představte si, že vaše dlaň uzdravuje. Koncentrujte se na to a vysílejte jen a jen pozitivní myšlenky a náladu.

Nejdůležitější je při celém procesu uvolnit svaly jako při meditaci. Seance mohou být prováděny v libovolném čase, nejlépe o samotě. Klidná hudba posiluje relaxační efekt.

Tímto zpsobem je možné působit na všechny nemocné orgány. Sílou myšlenky je ale možné i nemocem předcházet. Buďte sami k sobě vlídní a upřímní. Chvalte se a mějte se rádi.  Nedělte svůj život na etapy - manželství, narození dítěte, důchod atd. Berte život jako celek a žijte jej na plno.

Obrazně řečeno, na základě myšlenky, psychiky si sami zkracujeme život a stárneme, protože povědomě vlastně stárnout chceme. Dbejte na svůj hezký vzhled, pečujte o sebe. Neustále myslete na to, že jste to pořád vy. Nekritizujte se a přijímejte si takové, jací jste.

Nejdůležitější je pozitivní přístup k životu. Stará východní moudrost praví, že smrt není tak hrozná, jak hrozné je stáří. Takhle ale nepřemýšlejte. Chovejte se tak, jako by vám bylo osmnáct celý život. A pokud změníte své myšlení, začne se "náhodou" měnit i váš vzhled.

Existuje řada příběhů lidí, kteří se "zázračně" uzdravili takřka přes noc. Bez předchozí léčby, léků, chemoterapie. Možná i oni udělali tlustou čáru za svým minulým životem a šli na "to" jinak. Protože myslete na to, že vše, co člověk vytvořil, vzniklo z myšlenky.

Zastavte negativní spirálu. Neříkejte si "neuzdravím se" naopak, tvrďte "jsem zdravý" a chovejte se, jako by tomu opravdu tak bylo! Vynechte předponu "ne" ze svého slovníku.

Pouhá myšlenka na zdraví a vitalitu těla léčí. Jak se říká, tělo je nástroj duše. Člověk může svými myšlenkami prostřednicvtím svého vnitřního já působit na svoje tělo a učinit z něj zcela dokonalý nástroj. I nálada souvisí s vírou a přesvědčení člověka.

Nemocný člověk si musí přát zdraví. Formulujte své přání, prosbu jasně a stručně. Lidé se často mylně domnívají, že dokáží myslet, ale místo toho podléhají svým myšlenkám a jsou jejími otroky. Máte svobodnou vli, využijte ji!

Témata:  zdraví nemoc ženy

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

16. dubna 2024 17:29

Bezpečnostní problémy společnosti Boeing přetrvávají. Akcie od začátku roku ztratily třetinu své hodnoty

Společnost Boeing (BA), největší světový výrobce letecké techniky, je opět pod drobnohledem veřejnosti kvůli nedávnému incidentu, kdy se za letu oddělil kryt motoru, což vedlo k nouzovému přistání. Tento incident se přidává k řadě bezpečnostních problémů, kterým společnost čelí, včetně lednového incidentu s oddělením dveří, k němuž došlo jen několik dní před vypršením dohody s ministerstvem spravedlnosti. Pokud úřady zjistí porušení dohody, může Boeing čelit znovuotevření smrtelných případů z let 2018 a 2019.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy