Naše buňky mají schopnost primitivního myšlení. Pouhá myšlenka na zdraví a vitalitu těla léčí

Síla myšlenky má neuvěřitelnou moc. Do každého z nás příroda umístila skvělou individuální lékárnu, ve které se nacházejí léky na každou nemoc. Stačí jen jediné - pochopit a naučit se to.

Ženy, ilustrační fotografie
reklama

Nazývejme mysl, která léčí vlastně takovou samoléčbou. Naše buňky mají obrovskou schopnost primitivního myšlení. To vše je nutné brát v úvahu, obracíme li se na nemocný orgán.

Je důležité si nemocný orgán představit, upnout na něj své myšlenky, vizualizovat ho. A neopomeňte fakt, že každá část našeho těla má svůj charakter. Například žaludek a játra jsou umíněná a ne moc moudrá, proto se na ně musíme obracet s direktivním tónem. Srdce je naopak moudřejší, podléhá rozkazům jemnější formy.

Zkuste v myšlenkách nakouknout přímo dovnitř vašeho orgánu. Znáte li konkrétní místo, kde se "problém" nachází, položte tam ruku a představte si, že vaše dlaň uzdravuje. Koncentrujte se na to a vysílejte jen a jen pozitivní myšlenky a náladu.

Nejdůležitější je při celém procesu uvolnit svaly jako při meditaci. Seance mohou být prováděny v libovolném čase, nejlépe o samotě. Klidná hudba posiluje relaxační efekt.

Tímto zpsobem je možné působit na všechny nemocné orgány. Sílou myšlenky je ale možné i nemocem předcházet. Buďte sami k sobě vlídní a upřímní. Chvalte se a mějte se rádi.  Nedělte svůj život na etapy - manželství, narození dítěte, důchod atd. Berte život jako celek a žijte jej na plno.

Obrazně řečeno, na základě myšlenky, psychiky si sami zkracujeme život a stárneme, protože povědomě vlastně stárnout chceme. Dbejte na svůj hezký vzhled, pečujte o sebe. Neustále myslete na to, že jste to pořád vy. Nekritizujte se a přijímejte si takové, jací jste.

Nejdůležitější je pozitivní přístup k životu. Stará východní moudrost praví, že smrt není tak hrozná, jak hrozné je stáří. Takhle ale nepřemýšlejte. Chovejte se tak, jako by vám bylo osmnáct celý život. A pokud změníte své myšlení, začne se "náhodou" měnit i váš vzhled.

Existuje řada příběhů lidí, kteří se "zázračně" uzdravili takřka přes noc. Bez předchozí léčby, léků, chemoterapie. Možná i oni udělali tlustou čáru za svým minulým životem a šli na "to" jinak. Protože myslete na to, že vše, co člověk vytvořil, vzniklo z myšlenky.

Zastavte negativní spirálu. Neříkejte si "neuzdravím se" naopak, tvrďte "jsem zdravý" a chovejte se, jako by tomu opravdu tak bylo! Vynechte předponu "ne" ze svého slovníku.

Pouhá myšlenka na zdraví a vitalitu těla léčí. Jak se říká, tělo je nástroj duše. Člověk může svými myšlenkami prostřednicvtím svého vnitřního já působit na svoje tělo a učinit z něj zcela dokonalý nástroj. I nálada souvisí s vírou a přesvědčení člověka.

Nemocný člověk si musí přát zdraví. Formulujte své přání, prosbu jasně a stručně. Lidé se často mylně domnívají, že dokáží myslet, ale místo toho podléhají svým myšlenkám a jsou jejími otroky. Máte svobodnou vli, využijte ji!

Témata: zdraví | nemoc | ženy | MoneyMAG.cz

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky