Česká televize si myslí, že jsme idioti? Proč ji platíme? Politička napsala otevřený dopis

Bývalá poslankyně za ODS Kateřina Dostálová napsala otevřený dopis řediteli České televize Petru Dvořákovi. Vadí jí moderátor Václav Moravec a podivuje se nad tím, proč si lidé veřejnoprávní televizi platí.

Ilustrační fotografie
reklama

"Dobrý večer, pane řediteli Dvořáku, píšu Vám otevřený dopis. Po omráčení OVM v poledne mi koncentrujete adrenalin v krvi večerní debatou s Halíkem a dorazíte mě Dvořákovou," napsala v úvodu dopisu s odkazem na Otázky Václava Moravce exposlankyně.

"Já dost čtu. Ale ne Bureš press. Tam mám svobodu, že si to nemusím kupovat. Vás si kupovat musím a nechci. Brakování archivu anebo Halík a Šiklová a Marvanová a Macháček a Jelínek. A furt dokola," pokračuje.

"Já mám takové podezření, že si myslíte, že jsme úplní idioti. A urážíte mě. Čtu neskutečně kultivované komentáře vzdělaných lidí tady na FB. A pak si platím brak. Neexistuje tady jiný moderátor než VM? To je tak ubohý. Proč Vám platíme tuto nekreativitu?" ptá se dále.

Následně se sama odpovídá: "Protože jsme idioti co neumí zvolit lidi co Vám zatnou tipec. Odpověděla jsem si sama. Děkuji Vám za reakci, ale nechoďte na mě s etickým kodexem. Ten už jste mi poslal. Zdar! Kateřina Dostálová," dodala exposlankyně.

Závěrem přiložila vzkaz pro své příznivce na sociální síti: "Vážení přátelé, já to nevydržela a po té dnešní koncentrované hrůze jsem se ozvala. Dobrá reakce mého muže. Hážeš p....s... Asi mě FB vymaže. Zdar Moravče a Dvořáku!"

Témata: česká televize

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky