Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

O víkendu přijdou tropy, ve středu se prudce ochladí

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: MiZ, MoneyMAG.cz

Až do soboty nebude rtuť teploměru příliš kolísat, a my se tak v následujících dnech můžeme těšit na stále příjemných 24 až 27 °C. Už v neděli se ale dočkáme tropických třicítek, které se udrží do úterý. Pak přijde prudké ochlazení.

Příjemné počasí z posledních několika dní se udrží až do konce týdne. Teploty se budou stále pohybovat mezi příjemnými 24 až 27 °C, od západu začnou ale přibývat přeháňky.

Někde - zejména na severu a severovýchodě - pak ale můžete očekávat ojediněle i bouřky, varuje Český hydrometeorologický ústav.

Už v neděli se ale začne zase výrazně oteplovat. Meteorologové slibují i 31 °C. Největší vedra pak přijdou začátkem nového týdne. V pondělí se má rtuť teploměru vyšplhat až na 33 °C. Vyhřívání se na sluníčku však opět místy mohou překazit přeháňky.

Od úterý do čtvrtka se pak začne rapidně ochlazovat. Bude pršet a teploty postupně klesnou i o deset stupňů Celsia. Přesto není důvod zoufat. I s 23 °C bude příjemně teplo.

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:08

16. dubna 2024 12:03

16. dubna 2024 10:45

Jak na mimosoudní řešení sporů

K obchodnímu styku mezi spotřebiteli a podnikateli dochází nesčetněkrát denně. Není proto divu, že je mezi nimi také mnoho sporů. Některé se podaří urovnat domluvou, u jiných se však oboustranně přijatelného řešení dospět nepodaří. Jelikož se drtivá většina těchto sporů týká nízkých částek, soudní řešení sporů se kvůli soudním poplatkům a nákladům na advokátní služby často nevyplatí. Existuje však alternativní způsob řešení těchto sporů, kterého mohou spotřebitelé využít, jelikož je levnější a rychlejší.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy