David Rath o uprchlících: O tomhle se nemluví

Exministr zdravotnictví a někdejší hejtman Středočeského kraje David Rath tvrdí, že současná invaze "testosteronových imigrantů" má další rozměr, o kterém se nemluví. Je to podle něj skutečnost, že tito "chudáci utíkající před válkou" ve válce nechali své stejně staré sestry.

David Rath
reklama

"Různé neziskové organizace, které se tak dojemně starají o to, aby mladíci dostali tu vodu, tu přikrývku se příliš nezajímají o to, co se děje s těmi statisíci stejně starých dívek, které byly ponechány bez ochrany svých mužských příbuzných. Kdo jim pomáhá a chrání je?" ptá se na blogu na aktualne.cz s tím, že pokud někde zuří válka, tak nejvíce jsou ohroženy mladé ženy. "Ty jsou vítanou kořistí pro všechny bojující strany. Zajmout chlapa nese často víc potíží než užitku. Zatímco taková žena je pro bojovníky velmi cenná a to nejen tak, jak každého hned napadne, ale i jako ošetřovatelka raněných, kuchařka, prostě osoba, která pečuje o týlové potřeby," dodal.

Podle Ratha by ze zemí zmítaných nějakými válečnými konflikty měly utíkat především mladé ženy, případně rodiny s dětmi, nebo třeba i mladé páry. Každý novomanžel totiž musí umírat ve válce hrůzou, že mu do domů vtrhne parta ozbrojenců a odtáhne mu jeho ženu. Realita je ale prý však jiná. "Mezi invazisty ženu aby člověk pohledal. Přitom, kdyby do Evropy proudila v takových davech mladá děvčata, pak tvrdím, že by odpor domácího obyvatelstva nebyl zdaleka takový, možná by nebyl vůbec žádný. Mladé arabské dívky jsou často velmi pohledné, slušné, vedené k práci a skromnosti," uvedl s tím, že islám je dost uzurpuje, tak by v Evropě mohli najít svobodnější život a uplatnění.

Rath také tvrdí, že islám vychovává ženy k poslušnosti k manželovi, a tak kdyby si zde našly muže křesťana, nebo ateistu, tak by jejich muslimství vzalo rychle za své. "Některé takové jsem v Evropě i potkal a mimo vzpomínky na mládi v islámské zemi nebylo nic, co je s tím spojovalo. Chodily v minisukních, pily alkohol a užívaly si „zkaženého" západního života. Nebyl jediný důvod je „nemít rád" nebo dokonce mít z nich strach. Pokud by Evropu zaplavovaly davy mladých muslimek prchajících před válkou, fundamentálním islámem a hrozbou zotročení, jsem si jist, že by nikdo neprotestoval, nedemonstroval, nezapaloval ubytovny, najednou by nebyl důvod ke xenofobii či rasismu. Tedy dnes vlastně nejde o projevy rasismu a xenofobie, ale o strach Evropanů ze záplavy mladých agresivních týpků, co si udělali z nudy do Evropy „trip" a maskují to tím, že utíkají před válkou," dodal.

Pokud by utíkali před válkou, tak jsou to podle exministra vlastně zbabělci, co nechali své sestry a matky samotné doma. "Ruku na srdce, kdo z Vás by byl takovým zbabělcem? Bohužel pseudohumanisté a rozměklí politici nechtějí vidět realitu takovou, jaká ve skutečnosti je. Tak pomáhají a rozdávají přikrývky buď zbabělcům, nudícím se týpkům, nebo bojovníkům za poislámštění Evropy. Čest těm pár výjimkám mezi imigranty, které do těchto tří kategorií nepatří," uzavřel Rath.

Témata: rath, david | uprchlíci

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky