S uprchlíky se řítíme do pekla? Varovali jsme vás, burcuje komentátor

Komentátor a někdejší člen ODS Miroslav Macek varuje před následky soužití s migranty. Jak sám podotýká, Češi před riziky varovali.

Miroslav Macek
reklama

Lída Rakušanová ve 20 minutách Radiožurnálu k incidentům v Kolíně nad Rýnem a jinde uvedla: „Nikdo to nečekal"...politici nad tím stojí s otevřenými ústy"... "Tak to se měli zeptat tisíců a desetitisíců lidí tady na internetu (včetně mne). Již drahnou dobu jsme totiž psali a píšeme o tom, kam to povede a čekali jsme to. Obávám se ovšem, že naše další varování budou opět oslyšena jako xenofobní, náckovská, čecháčkovská, atd." podotkl Macek.

"Také mne zaujala její poznámka o tom, že kolínských policistů je málo a neustále žádají o nárůst policejního sboru. Nechápu proč. Dokázal bych zorganizovat ozbrojenou domobranu za velmi krátkou dobu - a členem každé hlídky by byl vždy jeden policista. A nejen, že by se neopakovala situace z novoroční noci, ale také by velmi ubylo pouliční kriminality, o které se raději už ani "multikulturně" neinformuje," dodal.

"Nejdůležitější je ovšem zodpovězení otázky, co dál. Také v tomto jsem měl a mám od prvopočátku jasno: za každou cenu jsme měli všechny imigranty okamžitě vracet silou a beze zbytku tam, odkud přišli, neboť v toku času bude cena za pořádek a bezpečnost v Evropě mnohonásobně vyšší. Druhou a třetí generaci imigrantů v evropských zemích pak zbavovat občanství za násilné trestné činy a po odsezení trestu je také expedovat do zemí původu. Jsem přesvědčen, že prevence by to byla vysoce účinná," komentuje.

"Že nic z toho nejde, že to zákony neumožňují? Pak je expresně změňme. Kde je vůle, tam je přece vždy cesta. Ta současná totiž vede do pekla," domnívá se.

"Počet uprchlíků zásadně snížíme, prohlásila Merkelová. Neměl by se spíše zásadně snížit počet politiků a začít u Merkelové?" glosuje Macek.

"Jak vylézalo jedno novoroční svědectví z Kolína nad Rýnem za druhým, neustále v nich byly slyšet věty „Policie byla bezmocná, policie vůbec nemohla zasáhnout..." Přitom se záhy ukázalo, že tamní policie zasahovat umí, dokonce i vodními děly...to ten tamní ředitel policie ani nemusel být odvolán! Ale vážně: Je velmi tristní vidět Německo v takovém vnitřním rozkladu," komentuje další událost.

"Televizní redaktoři zakazovali lidem pozvaným do vysílání, aby spojovali kolínské události s uprchlíky. Napsal to v pátek německý list Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ). Citoval přitom kriminologa Christiana Pfeiffera, který v TV pořadu Phoenix-Runde potvrdil: „Televizní redaktoři v rozhovoru před vysíláním dávali pokyn, aby (hosté) v souvislosti s událostmi v Kolíně nemluvili o uprchlících. Jinak bude rozhovor přerušen." Cesta do orwellovských pekel..." tvrdí Macek.

"Podle německého deníku Bild bylo policii nařízeno, aby neuváděla plný rozsah trestných činů páchaných azylanty, aby nedošlo k posílení "pravicově extremistické diskuse." Je zřejmé, že žadatelé o azyl se v Německu úspěšně integrovali. Do zločineckých struktur..." podotkl.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky