Moderní inkoustové tiskárny HP

Králem kanceláří už dávno nejsou laserové tiskárny. Moderní řada HP OfficeJet Pro 8600 s inkoustovou technologií vás překvapí oproti barevným laserovým tiskárnám až o polovinu nižšími náklady na stránku a až o polovinu nižší spotřebou energie.

HP OfficeJet Pro 8600 s Wi-Fi
reklama

Kvalita, rychlost, tříletá záruka

Inkoustové tiskárny řady HP OfficeJet Pro 8600 s Wi-Fi, NFC technologií a připojením k internetu zajišťují opravdu velmi kvalitní tisk. A kvalita vás rozhodně překvapí i při tisku fotografií. Kombinace originálních inkoustových náplní a kvalitních papírů zaručuje, že barevné tisky jen tak nevyblednou a odolají vodě i rozmazání zvýrazňovačem. Tisknout je možné až 20 stran za minutu, což bylo v minulosti u inkoustových tiskáren nemyslitelné.

Všechny moderní funkce, které potřebujete

S tiskárnami HP OfficeJet Pro 8600 můžete dělat vše, co je možné očekávat od moderní multifunkce. Oboustranně barevně tisknout, kopírovat, skenovat, faxovat a připojit se na web přímo z tiskárny. K dispozici je i moderní technologie NFC, díky které můžete tisknout z jakéhokoliv chytrého telefonu, tabletu či notebooku pomocí jediného dotyku.

Bonusy při nákupu

Pokud v rámci nákupu tiskárny HP odevzdáte svoji starou tiskárnu, získat můžete až 1 000 korun. Podmínky vrácení starého přístroje naleznete ZDE. Pokud svoji novou tiskárnu včas zaregistrujete na webu, získáte nadstandardní tříletou záruku. Pracujete rádi při své oblíbené hudbě? Každý nový majitel tiskárny dostává jako dárek malý přenosný reproduktor, který je k dispozici ve třech barevných provedeních. Podrobné informace o tiskárnách řady HP OfficeJet Pro 8600, které je možno pořídit již od 4 299 korun, můžete získat na www.hp.cz/officejetpro, kde je k dispozici i seznam nejbližších prodejců.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky