Stát se zbavuje majetku: Felicie nebo policejní auto za pár tisíc. Chtěli byste takové?

Stát opět nabízí zajímavý majetek prodeji. Nejzajímavější jsou zřejmě auta, která případný zájemce může získat skutečně za pakatel. A to včetně (byť bouraných) rychlých policejních vozů.

Ilustrační fotografie
reklama

Koupit auto za jednotky tisíc korun v autobazaru je téměř jistota, že nalétnete jednomu z tisíců podvodníků. Pokud vaše nároky na auto nejsou nikterak vysoké, nebo potřebujete jen levné přesunovadlo z bodu A do bodu B, může být nákup auta od státu velmi zajímavou volbou.

Stav nabízených vozidel sice není nikterak valný, nicméně při podobných prodejích vám víceméně nehrozí, že se po koupi auta dočkáte nepříjemných překvapení. Stát je totiž přece jen pečlivější a honba za ziskem není u těchto aut prioritou, takže odpovědní úředníci většinou nemají potřebu údaje jakkoli přibarvovat či falšovat.

Nákup takového vozu může být také skvělou volbou pro někoho, kdo autům sám rozumí a sníží tak náklady na nutné opravy na minimum, či pro lidi, kteří mají dostupného levného mechanika, který auto vrátí do provozuschopného stavu. A je vcelku jedno, jestli si vyberete felicii, nebo velmi rychlý Ford Mondeo s 225 koňmi, který před nehodou sloužil jako policejní stíhačka.

Podívejte se, jaké vozy prodává Ministerstvo vnitra:

Škoda Octavia 1.8 - 92 kW  

FOTO

Rok výroby: 1998

Stav tachometru: 321 661 km

Výbava: ABS,2X airbag,příprava na rádio,el ektricky ovládaná okénka, Elektricky stavitelná zrcátka, manuální KLIMATIZACE, KRÁSNÁ LITÁ KOLA, ostřikovač světlometů, výškově stavitelná přední sedadla,zámek řadicí páky, loketní opěrka, palubní počítač

Popis: Ojeté, koroze, stav odpovídá stáří a počtu ujetých kilometrů, vadný akumulátor, nefunkční motor (přetržená ojnice), snížená účinnost brzd - nutná kontrola, případně oprava, otvory po demontáži techniky v interiéru vozidla,poškozený kulatý spínač světel, mírně znečištěná sedadla, silné poškození laku přední kapoty - loupe se ochraný lak (čirý)

Cena do připravované aukce: 15.400,- Kč

 

Škoda Octavia II Combi 1,6 - 75 kW

FOTO

Rok výroby: 2008

Tachometr: 222469 km

Výbava: ABS, 6X airbag, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, dělená zadní sedadla, elektricky ovladaná přední okénka, elektrické ovládání zrcátek, ESP, manuální klimatizace, přední mlhové světlomety, vyhřívaná zrcátka, výškově a podélně stavitelný volant.

Popis: Ojeté, koroze, stav odpovídá stáří a počtu ujetých kilometrů. POŠKOZENO DOPRAVNÍ NEHODOU, Viz. Foto. Informace ke stavu vozidla získáte na tel. 974 937 303

Cena do připravované aukce: 13.400,- Kč

 

Ford Mondeo ST 220 3,0 166kW

FOTO

Rok výroby: 2004

Tachometr: 341 600 km

Výbava: ABS, 8X airbag, autorádio s CD, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, elektrické stahování oken, elektricky seřiditelná zrcátka, vyhřivané čelní sklo a zrcátka, výškově stavitelná sedadla řidiče a spolujezdce, automatická klimatizace, kožená sedadla značky ( RECARO !!! ), sada 4 litých kol navíc, přední mlhové světlomety, palubní počítač, vyhřivána přední sedadla, loketní opěrka, výškově a podélně stavitelný volant. *POLICEJNÍ VOZIDLO*

Popis: Ojeté, koroze, stav odpovídá stáří a počtu ujetých kilometrů. POŠKOZENO TĚŽKOU DOPRAVNÍ NEHODOU, Viz. Foto. Informace ke stavu vozidla získáte v prodejně na tel. 974 937 303, nebo mob. 605 209 829.

Cena do připravované aukce: 9.000,-- Kč

 

Škoda Octavia 2.0 85 kW

FOTO

Rok výroby: 2002

Tachometr: 277 616 km

Výbava: 2X airbag, ASR, autorádio, centrální zamykání, dělená zadní sedadla, elektrické ovládání předních oken a zrcátek, manuální klimatizace, palubní počítač, sada kol, litá kola, tónovaná skla, vyhřívaná zrcátka, výškově stavitelná sedadla řidiče a spolujezdce, zámek radící páky, příprava na střešní nosič, loketní opěrka, výškově a podélně stavitelný volant.

Popis: Ojeté, koroze, stav odpovídá stáří a počtu ujetých kilometrů, vadný akumulátor, poškozená mřížka reproduktoru levých předních, poškrábaná fólie na okně, hlučná přední náprava, zvýšená spotřeba motorového oleje, drobné oděrky laku, nutná kontrola, případně oprava brzd. Nejede !!! - ztrácí se voda.

Více informací o výše uvedených autech získáte na e-mailu nepotrebny.majetek@zsmv.cz či na telefonních číslech 974 837 303, 605 939 458.

Pokud preferujete spíše méně poškozená auta, mohla by vás zajímat nabídka aut zabavených Policií ČR.

Zde je jejich aktuální nabídka

Nabídky na vozy v tabulce posílejte na: Krajské ředitelství policie kraje Vysočina, Odbor veřejných zakázek, Vrchlického 2627/46, 587 24 Jihlava do pátku 20. února 2015 do 10 hodin.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky