VIDEO: Pošťák házel balíky na hromadu, už je bez práce

Česká pošta má z ostudy kabát. Na internetu se totiž objevilo video, kde řidič poštovní dodávky zachází s balíky tak, jako by to byly pytle hnoje. Trest na sebe nenechal dlouho čekat.

reklama

Skandální video pořídil nespokojený zákazník v Praze. Je na něm jasně vidět, jak vzteklý pošťák řeší neschopnost najít ten správný balíček hodně podivným způsobem.

Místo pečlivého přerovnávání zásilek totiž šofér poštovní dodávky otevře zadní dveře a začne všechny balíky, které mu přijdou pod ruku, vyhazovat z auta přímo na ulici na jednu velkou hromadu.

"Zjišťovali jsme, zda se nejedná o podvrh. Video je bohužel pravdivé. Jedná se o neobhajitelné pochybení jednotlivce, se kterým jsme zahájili šetření," uvedl mluvčí České pošty Matyáš Vitík.

Vyšetřování ukázalo, že řidič byl až do tohoto nešťastného incidentu bezproblémový a spokojení s ním byli jak kolegové, tak zákazníci. Za extempore s balíky byl ovšem okamžitě propuštěn.

"Česká pošta se snaží neustále zlepšovat své služby. I v oblasti doručování balíků. Tento zcela ojedinělý případ se stát neměl a rozhodně není standardem našich služeb," zapřísahá se mluvčí.

Témata: Česká pošta

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky