Radek John se vrací. Stane se šéfredaktorem

Radek John již vystřídal řadu povolání. Býval lídrem Věcí Veřejných, ministrem vnitra, reportérem, redaktorem, šéfredaktorem pořadu Na vlastní oči, spisovatelem, scénáristou, a takto bychom mohli pokračovat. Nyní se John opět vrací do médií, a rovnou do šéfredaktorského křesla.

reklama

John se od letošního září stává šéfredaktorem on-line verze Security magazínu, jednoho z nejstarších tištěných médií v České republice. Vrací se tak k novinářské práci na tématech, kterým se ve svém profesním životě věnoval jako novinář i jako politik.

"„Vždycky jsem se zabýval tím, co nás ohrožuje ať už jako občany nebo jako lidské společenství. Proto jsem se věnoval problému drog, šíření nemoci AIDS, špatnému fungování policie při zajišťování bezpečnosti občanů a vyšetřování zločinů, i novým hrozbám, které přináší vývoj lidské společnosti. Security magazín považuji za ideální platformu pro to, abych v těchto aktivitách pokračoval," řekl Radek John při svém uvedení do funkce šéfredaktora.

"První český časopis o bezpečnosti, slavící letos dvacet let na trhu tištěných médií, současně s personálním posílením své redakce dnes představuje novou podobu on-line verze. Ta se zaměří na bezpečnost ve všech jejích aspektech, počínaje bezpečností občanů, komerční bezpečností, ochranou před riziky a nebezpečími, jenž přináší současný svět. Čtenáři zde naleznou aktuální zprávy o vývoji světových konfliktů, hrozbách představovaných terorismem i epidemiemi smrtelných nemocí, o bezpečnostní situaci ve světě i v České republice," stojí v tiskové zprávě Security magazínu.

Témata: John, Radek

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky