Stavba na Slunečném vršku začíná, dodavatelem bude Metrostav

Developerská společnost Orco Property Group vybrala v uplynulých dnech generálního dodavatele stavby další fáze projektu Slunečný vršek. Budovy J, K a L se 151 byty postaví společnost Metrostav a.s., smlouvu o dílo podepsaly zúčastněné strany v úterý 15. dubna.

Stavba na Slunečném vršku začíná, dodavatelem bude Metrostav
reklama

Výstavba dalších tří domů, které jsou součástí závěrečné etapy oblíbeného projektu Slunečný vršek, začne ještě do konce dubna. Dokončení je plánováno na říjen roku 2015. Do té doby bude ORCO pokračovat v prodeji volných bytů s dispozicemi od 1+kk až po 4+kk s podlahovou plochou 27 až 111 m2. „O novou fázi projektu je mezi zákazníky značný zájem, nejen díky okolí a snadné dopravní dostupnosti, ale i z hlediska vybudovaného širokého spektra občanské vybavenosti. Součástí areálu je supermarket, lékárna, restaurace, kavárna, bazén a fitness, kadeřnictví a další služby přímo v místě. Od začátku předprodejů v září loňského roku se podařilo v předprodeji najít majitele již pro
48 % nabízených jednotek,“ uvádí Tomáš Salajka, CEO společnosti Orco Property Group.

Lákavé prostředí

Projekt Slunečný vršek se vyznačuje klidným prostředím. Nachází se v blízkosti Přírodního parku Hostivař – Záběhlice a tedy i oblíbené Hostivařské přehrady, samozřejmostí je přitom výborná dopravní dostupnost projektu. V samotném areálu je kladen vysoký důraz na začlenění zeleně do projektu, za parkovou úpravu byl projekt v minulosti oceněn. Široké jsou i možnosti aktivního odpočinku, nachází se tu například stezka pro in-line bruslaře, lezecká stěna, celá řada dětských hřišť, hřiště na basketbal a volejbal, tenisová stěna nebo minigolf.

Témata: bydlení

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky