Smrt Moniky a Klárky: Máme výsledky z detektoru lži, u jedné otázky Petr K. zaváhal...

Zdá se, že vyšetřování otravy Moniky a její dcery Klárky se pomalu nachyluje ke konci. Petr K. má za sebou test na detektoru lži. Prošel?

660
reklama

I když policie nechtěla výsledek testu na detektoru lži příliš komentovat, zdá se, že Petr K. prošel. Policejní mluvčí Gabriela Holčáková uvedla, že policie má již výsledky testu k dispozici, ale kvůli vyšetřování je nemůže zveřejnit.

Deník Blesk s odkazem na svůj tajný zdroj uvedl, že Petr testem prošel bez problémů. Zaváhal prý pouze u jedné otázky, ale i tady byla jeho odpověď v podstatě v toleranci. O jakou otázku šlo? O tom se dá v tuto chvíli jen spekulovat. Jisté je, že už dříve uvedl, že před detektorem nemá co skrývat. A to se nyní potvrdilo.

Již včera jsme vás informovali, že policie připustila, že jednou z vyšetřovacích verzí je také sebevražda. Je možné, že Monika zabila nejprve svou dceru a pak sebe? Psychologové to nevylučují, kriminalisté jsou ale zdrženliví. Na to, co se přesně stalo na dovolené v egyptské Hurghadě, si budeme muset ještě počkat.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky