Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Exposlanec zesměšňuje odměny Rusnokovy vlády

Exposlanec zesměšňuje odměny Rusnokovy vlády

Foto: Mariusz Stankowski, MoneyMAG.cz

Bývalý poslanec ODS Jan Bureš ironicky komentoval odměny od vlády Jiřího Rusnoka. Zapomněl snad, že obdobně vysoké odměny se rozdávaly i za Nečase?

Rusnokova vlády rozdala na odměnách před Vánocemi 180 milionů korun. V této částce ještě nejsou zahrnuty odměny z Úřadu vlády. "To se nám to boduje, když nám jiný pučujou...," komentoval to na sociální síti exposlanec ODS Jan Bureš.

Za vlády Petra Nečase /ODS/ byly přitom rozdány také nemalé odměny. Při odchodu rozdala 243 milionů korun. Nutno však podotknout, že v tom je zahrnuta i částka pro vojáky pomáhající při povodních.

Témata:  vláda Jiří Rusnok (ex-premiér)

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 19:38

Neberte si hypotéky. Brzo dostanete dotaci. Alespoň za to už bojují lobbisté

Komentář Vladimíra Pikory: Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů, a dokonce i bank na dotace hypoték.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy