Samková zostra: A tohle jsme měli za premiéra? Z Nagyové se musel úplně zbláznit

Expremiér a bývalý šéf ODS Petr Nečas začal vyhrožovat odchodem ze strany. Důvodem je vyloučení jeho manželky. Advokátka Klára Samková to na sociální síti oglosovala velmi zostra.

660
reklama

ODS v pražském Zličíně vyloučila Janu Nečasovou ze strany proto, že neoznámila změnu příjmení z Nagyové po svatbě s expremiérem.

„Musím říci, že jsem tímto krokem pěti členů místního sdružení ve Zličíně velmi překvapen. Chci jednoznačně říci, že moje žena je zaprvé nevinná, zadruhé je obětí politického procesu, zatřetí má být ctěna presumpce neviny. A začtvrté jsem přesvědčen, že se k tomu budou muset vyjádřit orgány ODS na oblastní, regionální, případně celostátní působnosti," reagoval Nečas.

Na Kláru Samkovou ale tímto rozhodně nezapůsobil jako ochránce své ženy, nýbrž jako blázen. "Nečas se evidentně již definitivně z Nagyové zbláznil. A tohoto člověka jsme měli 3 roky jako premiéra. Co všechno napáchal pod jejím vlivem?" ptá se advokátka, která se často k současnému dění vyjadřuje.

Je "rebelující" členkou TOP09. Tuto stranu nikdy nešetřila a často kritizuje i Karla Schwarzenberga s Miroslavem Kalouskem. V době, kdy tito pánové společně s Nečasem byli u moci, nešetřila kritikou ani směrem k této vládě.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky