Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Řež Bobošíkové a Babiše: Porvali se v TV kvůli kmotrům!

Řež Bobošíkové a Babiše: Porvali se v TV kvůli kmotrům!

Foto: Lukáš Henzl, MoneyMAG.cz

Nedělní Partie na TV Prima se v neděli proměnila v tvrdý ring, kde se popasovali mezi sebou lídři hnutí ANO Andrej Babiš a bloku Hlavu vzhůru Jana Bobošíková.

A co bylo důvodem tak divoké debaty, ve které se probírali mimo jiné kmotři? Babiš byl vůči dámě nelítostný když řekl: „Shromáždit v jedné partě klausovce, topolánkovce, bémovce, a ještě reprezentanta organizovaného zločinu pana (Tomáše) Hrdličku, pana Borise Šťastného, to je unikátní kousek."

Jana Bobošíková ale není křehká květinka: „To jsou naprosté nesmysly, pana Hrdličku jsem v životě neviděla." Babišovi ještě stačila kontrovat tím, že ani jeho hnutí není svaté. Vzpomněla například kandidaturu bývalého komentátora Martina Komárka,  i když ten psal o Babišových aktivitách v minulosti dost kriticky.

Témata:  Jana Bobošíková

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 19:38

Neberte si hypotéky. Brzo dostanete dotaci. Alespoň za to už bojují lobbisté

Komentář Vladimíra Pikory: Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů, a dokonce i bank na dotace hypoték.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy