Tajná svatba na zámku Mcely: Nečas si vzal Nagyovou

Praha - Informace, že se Petr Nečas tento víkend ožení, běží politickými i novinářskými kuloáry celý týden. To, že již v sobotu učiní Nagyovou velmi šťastnou a pojme ji za manželku, bylo jasné od rána. Sňatek proběhl krátce po poledni, uvedl to deník Blesk s odkazem na nejmenovaný zdroj.

660
reklama

Že Petr Nečas a Jana Nagyová chystají veselku, se šušká už několik dnů. Dnes se podařilo vypátrat místo, kde ostře utajovaná svatba údajně proběhla. Jde o zámek Mcely.

Podle nových informací si expremiér a jeho přítelkyně k vstupu do nového života vybrali jeden z oblíbených zámečků nedaleko Prahy. Od rána se zde objevují luxusní limuzíny. To svědčí o tom, že by zde dnes měla proběhnout ostře sledovaná svatba.

Nevěra, sledování a Jehovisti

Petr Nečas a Jana Nagyová svůj milostný poměr dlouho tajili. Až když se Nečas rozvedl s manželkou Radkou, šli s pravdou ven. Hodně jim k tomu také pomohla aféra, kdy Nagyová nechala Radku Nečasovou sledovat tajnými službami s tím, že má premiérova manželka napojení na Svědky Jehovovi, což prý v té době mohlo ohrozit stát.

Rozvod Nečas oznámil jen několik dní před aférou. Po rezignaci se přiznal ke vztahu se svou bývalou podřízenou.

Rozveden byl začátkem srpna. S bývalou manželkou má čtyři děti, z toho dvě nezletilé.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky