Bakalovi chodí zuřivé SMS zprávy. Okamurovci zveřejnili jeho číslo

Miliardář Bakala už několik hodin pravděpodobně dostává jednu rozzuřenou sms zprávu za druhou. Může za to hnutí Úsvit. Jeho kandidátka zveřejnila Bakalovo číslo na internetu všem.

660
reklama

OKD, které vlastní miliardář Bakala s NWR, se potácí ve finančních problémech, kvůli kterým se bude uzavírat Důl Paskov. To ale vyvolává bouřlivé reakce napříč politickým spektrem. Mezi kritiky tohoto rozhodnutí patří i Okamurův Úsvit.

Olga Havlová, která za Úsvit kandiduje na severu Moravy, se proto rozhodla zveřejnit Bakalovo číslo, aby si to s ním mohli lidé vyřídit osobně. "Argument, že je těžba ztrátová, beru jako lichý? Rozumný byznysmen si přece nechá zálohu z tučných let, kterou pak může dočasně sanovat léta hubená, ale tento základní obchodní pud sebezáchovy se u pana Bakaly asi neprojevil. Není divu, když rozprodal všechny obslužné provozy, od teplárny počínaje až po kantýnu," kritizuje Bakalův styl podnikání.

"A koneckonců, dost bylo řečí, ať se pana Bakaly přímo zeptají, proč to nejde. Tady je na něj telefon: 602 314 664," dodala.

Témata: Bakala, Zdeněk

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky