Kramný prozradil další informaci. Dost zarážející

Petr Kramný, který v egyptské Hurghadě za záhadných okolností přišel o svou rodinu, popsal, proč se rozhodli pro dovolenou na severu Afriky a jaké s tím byly komplikace.

660
reklama

Kramný v rozhovoru s novináři z deníku Blesk tvrdí, že on do Egypta jet nechtěl, ale že na tom trvala Monika. On prý chtěl jet na Slovensko. Monika ale chtěla dovolenou v Hurghádě.

Problémy v Egyptě začaly ihned po příletu do země. Když dorazili do pětihvězdičkového resortu Titanic Palace bylo jim oznámeno, že je tam plno, že budou bydlet jinde.

"Řekli nám, že mají plno, ať se přestěhujeme do sousedního čtyřhvězdičkového Titanic Beach. My a ještě jedna paní jsme si vymohli ale bydlet tady, když jsme si to zaplatili," řekl Blesku Kramný s tím, že reklamovali i vadný sejf. Na to ale nikdo z personálu nereagoval. Kramný tak znovu potvrzuje první informace o tom, že u egyptského personálu se nezapsali zrovna dobře.

Po čtyřech dnech ale bylo daleko hůř. "Bylo nám v pondělí ráno všem špatně. Monika zatáhla závěsy a byli jsme na pokoji. Holky večer usnuly, v noci jsem zjistil, že jsou mrtvé. Nevím, jestli je dobře, že i já neusnul navždy," popsal pro Blesk Kramný znovu to, co již uvedl několikrát pro TV Nova.

Proč přesně Monika Kramná a její dcera Klára zemřely, je stále záhadou. Od prvních okamžiků se hovoří o tom, že byly otráveny silným jedem. Oficiální výsledky pitvy ale nikdo stále nemá k dispozici. Petr Kramný zůstává v Egyptě. Ze země stále nesmí odjet. Je považován za hlavního svědka, ale také za jediného podezřelého.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky