Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

IKEA stahuje z prodeje rozkládací jídelní stůl GLIVARP

IKEA
IKEA
Foto: INT

IKEA žádá všechny zákazníky, kteří si zakoupili bílý rozkládací stůl GLIVARP, aby výrobek přestali používat a vrátili ho do obchodního domu IKEA.

IKEA obdržela od zákazníků oznámení, že se přídavná deska u rozkládacího jídelního stolu GLIVARP může uvolnit z vodicích lišt a spadnout, proto se rozhodla výrobek preventivně stáhnout z prodeje.

IKEA vyzývá všechny zákazníky, kteří mají bílý jídelní stůl GLIVARP, aby výrobek vrátili do jakéhokoliv obchodního domu IKEA. Jako náhrada jim budou vráceny peníze v plné výši, nebo si místo něj mohou vybrat jiný podobný výrobek. Výrobek je možné vrátit i bez účtenky.

IKEA bere bezpečnost svých výrobků velmi vážně. Všechny výrobky testujeme a jsou v souladu s platnými normami a legislativou. Navzdory této skutečnosti jsme obdrželi oznámení, že přídavná deska u stolu GLIVARP padá.

„Hrozí nebezpečí, že se přídavná deska uvolní z vodicích lišt, což může vést k pádu desky,“ říká Cindy Andersen, obchodní manažerka oddělení kuchyní a jídelen v IKEA of Sweden. Pokračuje: „Bezpečnost zákazníků je pro IKEA prioritou, a proto jsme se rozhodli preventivně stáhnout výrobek z prodeje.“

Pro více informací se mohou zákazníci obrátit na oddělení Výměny a vracení zboží nebo na kontaktní centrum IKEA na telefonním čísle 234 567 890.

Témata:  IKEA

Aktuálně se děje

3. května 2024 9:25

2. května 2024 17:23

Apple má problém u iPhonů s budíkem

Apple uvedl, že intenzivně pracuje na opravě problému, který způsobil, že některé alarmy na iPhonu nevysílaly zvuk, což způsobilo, že někteří uživatelé nechtěně zaspali. Pro mnoho lidí slouží jejich telefon jako nezbytný budík a ti, kteří díky této chybě něco zmeškali, se obrátili na sociální média, aby své frustrace sdíleli.

Zdroj: Radovan Majer

Další zprávy